Lähihoitaja - Salon kaupunki

Lähihoitaja

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana 10.9.2019 alkaen lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, vakanssi 224 005

Tehtävän suorittamispaikkana on koko Salon kaupungin kotihoidon alue, ensisijainen sijoituspaikka on Itäinen kotihoito.

Lähihoitaja työskentelee yhtenä tiimin jäsenenä. Lähihoitajan tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti ikäihmiset, mutta myös vammaiset ja muut avun tarvitsijat.

Etsimme kuntouttavasta työtavasta, asiakaslähtöisyydestä ja omahoitajuudesta innostunutta sekä kehitysmyönteistä ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka liikkuu tarpeen mukaan myös eri tiimeissä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitetään edelleen.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Tehtäväkohtainen peruspalkka KVTES:n mukaan 2 244,22 euroa/kk
Työaika 38,75/vko, yleistyöaika

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pahkan tiiminvastaava Päivi Nieminen p. 044 772 6390 paivi.nieminen@salo.fi (5.7. asti)
sekä Kiskon tiiminvastaava Jaana Knuutila p. 044 772 6389 jaana.knuutila@salo.fi

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kotihoidon lähihoitaja.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 19.7.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pahkan tiiminvastaava Päivi Nieminen p. 044 772 6390 paivi.nieminen@salo.fi (5.7. asti)
sekä Kiskon tiiminvastaava Jaana Knuutila p. 044 772 6389 jaana.knuutila@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Itäinen kotihoito
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan