Lähihoitaja - Riihimäen kaupunki

Lähihoitaja

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Haemme nyt kahta innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on Riihikodin lyhytaikainen kuntoutumis- ja arviointiyksikkö Laku Kontiontiellä. Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään. Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Eduksi luetaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus (LOVe).
KVTES/Jaksotyö/3-vuorotyö. Työssä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.
Palkkaus: 2219,46 sekä mahdolliset lisät
Hakuaika päättyy 29.7.2019 klo 8.00.
Kelpoisuusehto: Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Työtä koskeviin tiedusteluihin vastaa vs. palveluvastaava Sari Ahlholm, puh. 019 758 4429 tai sari.ahlholm@riihimaki.fi
Hakemukset 29.7.2019 klo 8.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Sosiaali- ja teveystoimi, Riihikoti
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan