Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Lähihoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Hoito- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla avoinna kolme (3) lähihoitajan vakituista tehtävää Reisjärven kotihoidossa.
Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Olethan joustava ja yhteistyökykyinen lähihoitaja. Selänteessä on tekemisen meininki ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Työn alkusijoituspaikka on Reisjärven kotihoito. Reisjärven kotihoito toimii 24/7. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoiva-/hoitotyötä. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä ja mielekäs arki omassa kodissa. Kotihoidossa on käytössä Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-toimintakykymittaristo. Kaikille kotihoidon uusille asiakkaille toteutetaan kuntouttava arviointijakso kotihoidossa ennen palveluiden aloittamista. Meillä on myös senioriasumista, jonne tuotamme kotihoidon palveluita.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn ja tarvittaessa tiimin tuen. Lähihoitaja toimii omahoitajana ja vastaa asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta, RAI-arvioinnista ja toimii yhteyshenkilönä omaisiin. Työ on kolmivuorotyötä myös viikonloppuisin. Kaikkien haettavien lähihoitajien työhön kuuluu yötyötä ja lisäksi yhden lähihoitajan työajasta 50 % on varahenkilöstön työtä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 817/2015 kelpoisuusehdot mukaisesti. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi-palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 242162. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044-4456639.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Helena Purola, puh. 040 357 9056

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Selänne kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Kärsämäelle, asukasluku noin 16.000 asukasta. Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan