Lähihoitaja - Kemijärven kaupunki

Lähihoitaja

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle haetaan LÄHIHOITAJAA 1.9.2019 alkaen toistaiseksi. Palvelussuhteen alkaessa sijoituspaikkana on vuodeosasto.

30-paikkaisella vuodeosastolla hoidetaan perusterveydenhuollon sairaanhoitoa ja pitkäaikaista hoitoa tarvitsevia potilaita. Potilaat tulevat mm. päivystyksestä ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon sekä myös ennalta sovitusti tutkimuksia edeltäviin valmisteluihin. Kuntoutumista tukevaa hoitotyötä tehdään moniammatillisesti.

Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä toimia osana moniammatillista tiimiä. Työ on 3-vuorotyötä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävien kelpoisuusehdot määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen(559/94) mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 19.8.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 242289) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä LÄHIHOITAJA.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Lisätietoja antaa:
Ajalla 27.6. - 26.7.2019 vuodeosaston osastonhoitaja Anne Pörhö 040 733 3138 tai anne.porho@kemijarvi.fi.
Ajalla 5.8. - 19.8.2019 hoiva- ja hoitotyönjohtaja Päivi Piisilä 040 480 6093 tai paivi.piisila@kemijarvi.fi.

Kemijärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sairauksien ehkäisy ja hoitopalvelut
Osoite: Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Tutustu työnantajaan