Lähihoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palvelualueella
on haettavana

4 lähihoitajan toimea
Haemme joukkoomme innovatiivisiä, uuden kehittämisestä kiinnostuneita hoitoalan ammattilaisia.

Toimet ovat vakinaisia ikäihmisten palvelualueen varahenkilötoimia. Varahenkilöstö korvaa työyksiköiden välitöntä ja lyhytaikaista sijaistarvetta Rovaniemen kaupungin ikäihmisten palvelualueella. Työ on 2-vuorotyötä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto.. Arvostamme aitoa kiinnostustasi ikäihmisten palveluiden kehittämiseen, ennakkoluulotonta asennetta ja luovaa ajattelua. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän ikäihmisten palvelualueella.

Palkkaus on KVTES: n mukainen.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Palveluvastaava Sanna Lampinen 040 3525 436, sähköposti etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Perusturvan toimiala, ikäihmisten palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä.
Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.

Tutustu työnantajaan