Lähihoitaja - Lopen kunta

Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa Hoivakoti Salmelaan määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8.2019-30.6.2020 väliselle ajalle. Hoivakoti Salmela on 12-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoivakoti Salmelassa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu hoivakodin asukkaiden päivittäiseen hoitoon ja arjen virikkeeseen liittyvät tehtävät sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ on kolmivuorotyötä. Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 21.7.2019 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttävää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2209,14 euroa/kk.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa vanhuspalvelujen johtaja Anne Hintsala p. 019 758 6150, anne.hintsala@loppi.fi

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Vanhusten asumispalvelut, Hoivakoti Salmela
Osoite: Kotorinne 4, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan