Lähihoitaja - Kangasalan kunta

Lähihoitaja

LÄHIHOITAJAN SIJAISUUS (50%)

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi lähihoitajan määräaikainen toimi. Toimi on osa-aikainen 50%:lla työajalla 15.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan päättyen 31.5.2020

Työsuhteen sijoituspaikkana on Haaparinteen kuntoutumiskodit Luopioisissa joka on sekä tehostettua että tuettua asumispalvelua mielenterveys -ja päihdekuntoutujille. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, suuntautumisvaihtoehtona mielenterveys-ja päihdehoitotyö. Kokemus psykiatrisesta kuntouttavasta hoitotyöstä luetaan hakijalle eduksi. Lisäksi kehittämis- ja yhteistyökyky, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ovat arvostamiamme asioita, joita hakijalta toivotaan. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Haparinteen kuntoutumiskodit lähiesimies, sairaanhoitaja Mari Ahonen, sähköposti: Mari.Ahonen@kangasala.fi

Haaparinteen kuntoutumiskodit
Osoite: Vohlisaarentie 3, 36760 Luopioinen

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana.