Lähihoitaja

Hakuaikaa jatkettu. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa ja ihmistä varten? Nautitko vaihtelevista työtehtävistä ja viihdyt erilaisissa työympäristöissä? Siuntion kunta etsii nyt joukkoonsa hoitotyöstä kiinnostunutta ja luotettavaa lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lähihoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ikäihmisten parissa ja osallistut aktiivisesti hoitotyön kehittämiseen. Tavoitteenasi on ylläpitää kuntalaisten hyvinvointia sekä edistää hyvinvointia arjen keskellä. Siuntiossa toimesi jakautuu niin vuodeosastolle kuin kotihoitoon. Koska työ on luonteeltaan liikkuvaa, ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan tehtävässä pääset osaksi tiivistä sekä ammattitaitoista työyhteisöä. Sopivan kokoisessa työyhteisössä tutustut helposti uusiin ihmisiin ja saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin konkreettisesti. Tarjoamme sinulle laajan perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden kehittää aktiivisesti omaa osaamistasi. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan huomioimaan työntekijän yksilölliset tarpeet työvuorosuunnittelussa.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta löytyvän luovaa ja omistautunutta asennetta työtehtäviin. Tärkeää on, että osaat huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja haluat olla osana luomassa laadukasta hoitotyötä. Kaksikielisessä työyhteisössä saat oivan mahdollisuuden kehittää omaa kielitaitoasi.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Vaadimme sinulta myös tartuntalain edellyttämän rokotussuojan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja toimessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kunnan työntekijänä saat myös käyttöösi kulttuuri- ja liikuntaedun sekä hyvät työterveyspalvelut.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitopalvelupäällikkö Lillemor Forsén, puh: 044 386 1272, s-posti
lillemor.forsen@siuntio.fi

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue
Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 5, 02580 Siuntio

Siuntio on asumisen ja elämisen helppoa arkea korostava, kaksikielinen kunta läntisellä Uudellamaalla. Sijainti pääkaupunkiseudun läheisyydessä ja vaivattomat kulkuyhteydet tekevät Siuntiosta mainion työskentely- ja asuinpaikkakunnan aivan metropolialueen vieressä osana HSL-aluetta.