Lähihoitaja

Miksi hakisit Saarikan varahenkilöstöön? Näin kaksi varahenkilöstön lähihoitajaa kuvailee työtään:
Hyviä puolia ovat työn ja työskentely-ympäristön vaihtelevuus. Asiakkaita lapsista vanhuksiin. Toimenkuva on todella monipuolinen, saa tehdä lähes kaikkea, mitä lähihoitajana on valtuudet tehdä. Kehumisen arvoista on myös hyvä, kannustava työporukka sekä esimies. Varmaan etuja on myös se, että listoissa on eri tavalla joustamisen varaa ja sijaa toiveille, kuin yhdessä yksikössä työskennellessä...Ja se, että varahenkilöstössä luot suhteita eri yksiköihin, niin yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Varahenkilöstössä oppii näkemään ja ymmärtämään laajemmin hoitokuvioita ja hoitamaan todellakin kokonaisvaltaisesti ihmistä. Esimies on koulutusmyönteinen

Haemme siis Saarikan varahenkilöstöön 1-2 kesälomasijaista. Kaikkea sinun ei suinkaan tarvitse osata mutta halutessasi voit oppia paljon ja monipuolisesti lähihoitajan työstä. Ajokortti, käytössä oleva auto sekä kunnossa olevat rokotukset ja lääkeluvat ovat työn tekemisen perusedellytys. Arvostamme omatoimisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta myös kotihoidossa työskentelyyn. Saarikka työnantajana tarjoaa kilpailukykyisen palkan, johon varahenkilöstössä pystyt myös itse aktiivisuudella ja avoimuudella vaikuttamaan.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Timo Itäpuisto, puh. 044 711 4557, sposti. timo.itapuisto@saarikka.fi

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Hallinto ja toimistopalvelut, Varahenkilöstö
Osoite: Perusturvaliikalaitos Saarikka, Sivulantie 11, 43101 Saarijärvi

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Panostamme palveluiden kehittämiseen monella eri tasolla ja haluamme olla esim. digitalisaation hyödyntämisessä eturintamassa. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.