Lähihoitaja

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden kotihoitoon lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Haemme lähihoitajia myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidon toteutuksesta, suunnittelusta sekä arvioinnista yhdessä kotihoitotiiminsä kanssa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Käytössämme on mobiililaitteet sekä toiminnanohjaus järjestelmä. Alkuvuodesta 2020 otamme käyttöön kotihoidon etähoidon sekä aloitamme yökotihoidon omana toimintana. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisissa tiimeissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit, osaston farmaseutti sekä kotihoidon esimiehet.

Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin. Keikkatyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perussairaanhoidon opinnot suoritettuna. Opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, jatkossa mahdollisuus myös yövuoroihin.Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus alkaen 2199,29 €/kk.

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 17.4.2020 klo 12:00 mennessä os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789 ja Janette Räisänen puh. 040 7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotihoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.