Lähihoitaja (3), asumispalveluiden varahenkilöstö

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen asumispalveluiden varahenkilöstöön.

Hakulomakkeella pääset valitsemaan minkä alueen varahenkilöstössä ensisijaisesti haluat työskennellä.

Työskentelyalueita ovat:
- Orimattilan seutu
- Lahden alue
- Myrskylä-Pukkila-Artjärvi

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri palvelukodeissa omalla alueellasi ja tarvittaessa myös ympäristökunnissa. Olet supersankari viitalla tai ilman ja saavut paikalle sijaiseksi äkillisissä poissaoloissa pelastamaan päivän. Toisin kuin 24/7 lentelevä Batman, työskentelet kahdessa vuorossa eli aamussa ja illassa.

Työ asumispalveluissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Toimintamme asumispalveluissa on asukaslähtöistä, asukkaiden toimintakykyä ja voimavaroja ylläpitävää. Pidämme tärkeänä kiinnostusta työskennellä vanhusten parissa sekä positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulle tarjoamme laadukkaan perehdytyksen sekä viihtyisän ja monipuolisen työympäristön. Otamme sinut arjen sankareiden joukkoomme avosylin vastaan.

Emme odota sinulta lentotaitoa, mutta ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työn luonteen suhteen välttämätöntä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Päivi Siivonen
puh. 044 7297108
paivi.siivonen@phhyky.fi
Palveluesimies Carita Hämäläinen
puh. 04407297478
carita.hamalainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Varahenkilöstö

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Käkeläntie 44, 16000 Myrskylä, Pukkila, Artjärvi, Lahti, Orimattila

Suggested jobs