Skip to main content
test
Lähihoitaja (3) / Havula os. 7 ja 8, Koukkuniemi - Tampereen kaupunki

Koukkuniemen vanhainkoti palvelee tamperelaisia ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Koukkuniemen vanhainkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla hyvien liikenne- yhteyksien varrella.

Haemme lähihoitajia vakituisiin toimiin Koukkuniemen vanhainkodin Havula-taloon osastoille 7 ja 8. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen. Työtehtäviin kuuluu kaikki asukkaiden hoitoon liittyvät tehtävät kuntouttavalla työotteella.

Etsimme tiimeihimme positiivisia ja ihmisläheisesti toimivia lähihoitajia, joille työ ikäihmisten parissa on sydämen asia. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innovatiivisuutta ja rentoa kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme monipuolisen työn ikäihmisten parissa, mahdollisuuden oppia uutta ja osaavan tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Edellytämme LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista soveltuvuutta.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Elina Kurittu, puh. 040 806 3740 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Elina Kurittu, puh. 040 806 3740 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Koukkuniemi asumispalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Rauhaniementie 19, 33180 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb