Lähihoitaja (3) Ikäihmisten palvelut - Tammerfors stad

Lähihoitaja (3) Ikäihmisten palvelut

Oletko sinä etsimämme innostunut lähihoitaja kotihoitoon? Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme kolmea (3)  oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa lähihoitajaa Lielahden lähipalvelualueelle. Asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan. Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Lielahtelaisille parempaa arkea.
Kotihoidon lähihoitaja työskentelee asiakkaiden kodeissa. Työsuhteen alkaessa työ on Lielahden alueella, tarvittaessa työvuoro voidaan tehdä muissakin kotihoidon tiimeissä Tampereen kaupungin alueella. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa.
Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.
Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.
Eduksi lasketaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen, myönteinen suhtautuminen teknologiaan.
Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, sähköpostit on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi
Hakuaika päättyy 18.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse rekrytointi@tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Sähköpostiin tai kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
HUOM! SAP Imuri -järjestelmä on poissa käytöstä 8.6. ja 11.6.2019.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Lielahden kotihoito
  • Työpaikka
  • tre-1-246-19
  • 4.6.2019 - 18.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, sähköpostit on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lielahden kotihoito
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan