test

Lähihoitaja (3), Orivesi

Hakuaika päättyy  20.2.2023 23:59

Lähihoitajan (3) vakituinen toimi, Niemen linna, Orivesi

Niemen linna on Orivedellä sijaitseva 12 aikuisen kehitysvammaisen koti, jonka asukkaille tarjotaan tehostetun palveluasumisen palveluita. Niemen linnassa asukkaat ovat pääsääntöisesti ohjattavia. Asukkaita tuetaan yksilöllisesti niin, että heillä on mahdollisuus elää oman näköistä arkea. Suurin osa asukkaistamme käy päiväaikaisessa toiminnassa, minkä lisäksi monilla on henkilökohtaisia avustajia viikoittain.

Lähihoitajana Niemen linnassa työnkuvaasi kuuluu asukkaiden päivittäisten toimintojen ja asioinnin ohjaaminen, perushoitotyö, lääkehoito, asukkaiden virkistystoiminnasta huolehtiminen, omahoitajuus sekä kotitaloustehtävät, kuten ruokahuolto ja pyykkihuolto. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle asukkaallemme mieluisan arjen lisäksi myös erityisempiä hetkiä. Tämän mahdollistaa ammattitaitoinen ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö.

Käytössämme on toimivat tilat ja hyvät apuvälineet. Työergonomiaan on kiinnitetty huomiota. Miljöö on mitä parhain ja talon autolla pääset asukkaiden kanssa yhteisille retkille. Työkavereiksi saat ammattilaisia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä. Kaveria autetaan aina ja homma kuin homma hoituu yhdessä tehden. Kannustamme itsensä kehittämiseen ja tuemme mahdollista jatkokouluttautumista.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kokemusta hoitotyöstä. Arvostamme avointa kommunikointia, asiakaslähtöisyyttä ja kollegiaalisuutta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn lain 8 § mukainen kelpoisuus sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Toivomme, että sinulla on työn alkaessa voimassa seuraavat luvat: hygieniapassi, EA 1, LOVe LOP, LOVe KIPU ja LOVe Pkv. Tarvittaessa LOVe-luvat voi suorittaa myös heti työn alkaessa yksikössä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on jaksotyö. Työ on kolmivuorotyötä. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus 6.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Elli Ronkainen, puh. 040 806 4973, arkisin kello 8-15.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Paikka voidaan täyttää heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 20.2.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Elli Ronkainen, puh. 040 806 4973, arkisin kello 8-15.
Löydät meidät myös somesta @niemenlinna

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan