Lähihoitaja (3), sijaisuus, kehitysvammahuolto

Lähihoitaja/sairaanhoidon opiskelija, oletko töitä vailla? Etsimme kehitysvammahuoltoon lähihoitajia sijaisuuksiin ajalle 10.5.2021- 22.8.2021 (vähintään 3 sijaisuutta). Tule meille työkaveriksi!

Sijaisuudet sijoittuvat kehitysvammahuollon kuntoutuspalveluyksikköihin:
Lumi-Apila: aikuisia haastavasti käyttäytyviä ja autistisia lyhyt ja pitkä aikaisessa kuntoutuksessa olevia kehitysvammaisia,
Vilja-Keto: lapsia ja nuoria haastavasti käyttäytyviä ja autistisia lyhytaikaisessa kuntoutuksessa olevia kehitysvammaisia sekä
Havu: monivammaisia lapsia ja aikuisia.

Odotamme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta kehitysvammaisten asiakkaiden hoitotyöstä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen kelpoisuus (29.4.2005/272). Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoitajaopiskelija Hoitaja-nimikkeellä, jolloin sairaanhoidon opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu. Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Vuokko Raappana, p. 040 768 9116 ja palvelupäällikkö Pirjo Roinesalo p. 040 844 6359. S-postit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Kehitysvammahuolto, Kuntoutuspalvelut

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Peltolantie 5, 90230 Oulu

Suggested jobs