Lähihoitaja, (3), toimi, vammaispalvelut, Haukiputaan palvelukeskus Onni-, Ilona- ja Tuuliakoti

Ansök senast  15.7.2024 14:30

Tule lähihoitajaksi tiimiimme toteuttamaan ammattitaitoista ja laadukasta hoitotyötä! Haemme Pohteen vammaispalveluihin Haukiputaan palvelukeskukseen kolmea (3) lähihoitajaa toimeen.

Haukiputaan palvelukeskus Onni-, Ilona- ja Tuuliakoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua täysi-ikäisille ja alaikäisille kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille sekä lyhytaikaishoitoa alaikäisille kehitysvammaisille henkilöille.

Lähihoitaja työskentelee työryhmän jäsenenä ja toteuttaa työssään kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Työhön kuuluu asiakkaiden vaativaan perushoitoon ja ohjaukseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi asiakkaiden osallisuuden vahvistaminen ja harrastus- sekä virkistystoiminnan toteuttaminen on osa lähihoitajan työtä. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, joita tarvitaan asiakkaiden turvallisen ja laadukkaan hoidon toteuttamiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot toimivat hyvinvoivan työyhteisön voimavarana sekä yhteisöllisyyttä lisäävänä tekijänä. Meille työyhteisön hyvä ilmapiiri on tärkeää. Kiinnostus toiminnan kehittämiseen työryhmän jäsenenä ja luova työote sekä hyvä palveluasenne on tärkeää lähihoitajan työssä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista vaativasta hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Leena Säävälä, p. 040 058 5444 ja tiimivastaava Heli Sorvoja, p. 050 420 1552. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare