Lähihoitaja

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja antoisaa työtä!

Me hoitajat sekä ihastuttavat asukkaamme etsimme lähihoitajaa täydentämään joukkoamme! Volskoti on ylpeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten hyvinvointipalveluita. Kolme Volskodin ympärivuorokautisesti toimivaa pienyksikköä tarjoavat monipuolisen työympäristön hoiva-ja hoivatyöstä motivoituneelle ja kiinnostuneelle työntekijälle. Kirkkonummen Volskoti tarjoaa mahdollisuuden luovaan ja innostavaan työskentelyyn ikäihmisten parissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä. Paikka on vapaa sinulle heti hakuajan päätyttyä, mutta työn aloittamisesta voimme sopia yhdessä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on arkisin ja viikonloppuisin tapahtuvaa 3-vuorotyötä, sillä asukkaat tarvitsevat apuamme kaikkina vuorokaudenaikoina. Huomioithan, että työpaikka on savuton. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit tuoda mukaasi haastatteluun. Tervetuloa Volskotiin!

Hakemukset toimitetaan 23.10.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi työavain 306150.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Stiina Bergendahl, puh 040-1269922, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Volskoti
Osoite: Volsintie 596, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.