Lähihoitaja

Pudasjärven terveyspalveluissa, hoito-osastolla, on avoinna lähihoitajan vakituinen toimi.

Lähihoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lähihoitaja.

Tehtävien hoitamisessa edellytetään joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, soveltuvuutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn ja kuntouttavan hoitotyön hallintaa.

Lähihoitaja työskentelee terveysaseman hoito-osastolla, jossa on 30 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan sisätauti- ja kirurgisia potilaita usein jatkohoidossa erilaisten toimenpiteiden jälkeen. Psykiatristen potilaiden hoito toteutetaan yhteistyössä mielenterveystoimiston henkilökunnan kanssa. Päihteiden väärinkäyttäjiä on lyhytaikaisessa selviämishoidossa. Asiakkaat tulevat osastolle terveysaseman päivystyksen kautta tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta tai sovitusti tutkimuksia varten.

Tarjoamme mahdollisuutta kehittää työtä, vaikuttaa työvuoroihin, vaihtelevia työpäiviä sekä mukavan työyhteisön.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksytty todistus terveydentilastaan. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Oulunkaari on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Paula Mattinen, paula.mattinen@oulunkaari.com, 040-5432443

Oulunkaaren terveyspalvelut, Pudasjärven hoito-osasto
Osoite: Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.