Lähihoitaja

Olisitko sinä se puuttuva palanen Laukaan kotihoitoon?

Laukaan kunta on nuorekas ja vireä, maantieteellisesti laaja kunta, jossa kannamme yhteistä vastuuta vanhustemme hyvinvoinnista. Nyt talvilomien alkaessa meillä on jatkuva haku lähihoitajan eri mittaisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä tehtävässä tarvittavat perustietotekniikan taidot.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme hakijan kiinnostusta työskennellä erityisesti ikäihmisten parissa. Toivomme hakijoilta koulutusta laskimoverinäytteiden ottoon tai kiinnostusta tämän suorittamiseen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lähihoitajilla tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat, tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Lisäksi tehtävissä edellytetään ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Kotihoidossa työskennellään kolmessa vuorossa. Yö -vuoron tekemisestä voidaan kuitenkin neuvotella. Sijaisuuksiin valituilta edellytetään voimassaolevaa lääkehoidonosaamista (LOVe LOP) ja hygieniapassia. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudestaan kolmivuorotyöhön. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.
Hakuaika jatkuva.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Maarit Engelberg, p. 040 8280081
Sähköposti maarit.engelberg@laukaa.fi
Palvelupäällikkö Heidi Puttonen, p. 040 8280187
sähköposti heidi.puttonen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.