Lähihoitaja

Oletko kyllästynyt kaupungin ruuhkiin, jonoihin ja betoniviidakkoon? Kaipaatko luonnon keskelle lähipalveluiden äärelle? Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä Tiilikan luonnonpuiston vierellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa.

Tule meille töihin! Haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Lähihoitajia tarvitsemme sekä kotihoitoon että asumispalveluihin hoito- ja hoivatyöhön. Asumispalveluissa pääset mukaan kodinomaiseen työyhteisöön. Kotihoidossa olemme aloittaneet tehostetun kotihoidon, jossa lähihoitaja vastaa tiimin asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi/

Tutustu työnantajaan

Vanhustyön johtaja Kaija Leskinen p. 040 8608241
Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen p. 040 8608286
sähköpostit etunimi.sukunimi@rautavaara.fi.

Rautavaaran kunta, perusturva, iäkkäiden palvelut
Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rautavaara on pieni ja vireä n. 1600 asukkaan kunta. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen.