Lähihoitaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA (Osa-aikatyö, 50 % työaika)

Lähihoitajan työ sijoittuu ensisijaisesti asumisen tukipalveluja tarjoavan Nilatuvan tiimiin. Tukipalvelu on tarkoitettu itsenäisesti asuville, erityistä tukea tarvitseville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Lähihoitajalta edellytetään lisäksi valmiutta työskennellä tarvittaessa kotihoidossa ja terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä lisätöitä sijaistarpeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijalla tulee olla lisäksi Valviran rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Hakijalta edellytetään voimassa olevia työn ammattitaitovaatimuksen mukaisia lääkelupia ja tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.
Lähihoitajan työ on meillä monipuolista, pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajalta edellytämme:
- joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
- vahvaa kuntouttavaa sekä toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta
- vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa.
- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä osaamista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä. Käytössämme on LifeCare-tietojärjestelmä sekä -mobiilisovellus.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työssä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 9.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikolla 44.

Lisätietoja antavat kotihoidon esimies Sira Salo, p. 050 471 8990 tai vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, p. 050 477 1907. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@muurame.fi
Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 23.10.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Sira Salo, p. 050 471 8990 tai vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, p. 050 477 1907. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@muurame.fi

Hyvinvointi -liikelaitos, kotihoito
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.