Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella varahenkilöstössä on haettavana lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä. Työ alkaa1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus: lähihoitajan tehtävät varahenkilöstössä. Työ on kaksivuorotyötä, työn tekeminen tapahtuu eri yksiköissä akuuttien työntekemisen tarpeiden mukaan.

Kelpoisuusehdot: sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko.

Tehtävien täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valittujen on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saannista hyväksyttävä lääkärintodistus ja todistus huumausainetestistä.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Matero, puh. 044-718 6122.

Kuopion kaupunki, varahenkilöstö
Osoite: Kuopio

Kuopio on 119 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupungin varahenkilöstö muodostuu noin 140 lähi- ja sairaanhoitajasta, joiden palveluja tarjotaan kaupungin akuutteihin että pidempiin sijaistarpeisiin erilaisissa työyksiköissä koko perusturvan- ja terveydenhuollon alueella. Varahenkilöstö on vakituisessa työsuhteessa ja pääsääntöisesti työ on kaksivuorotyötä.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats