Lähihoitaja

Pääasiallisena työtehtävänä on antaa Solhörnanin asukkaille hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisia palveluja, hoitoa ja hoivaa sekä tukipalveluja. Työhön kuuluu myös oman työn säännöllinen kehittäminen ja arviointi.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja tai muu vastaava hyväksytty tutkinto (Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen kelpoisuus)

Kielitaitovaatimukset: Ruotsin kielen hyvä suullinen taito ja ymmärtämisen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito ja ymmärtämisen taito.

Tarvittavat todistukset: Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista jätettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimi edellyttää tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotussuojaa

Arvostamme: Tietoa vanhustenhuollosta, aktivoivaa työtapaa, kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimin jäsenenä sekä aktiivista otetta oman työn kehittämiseen.

Koeaika: 6 kuukautta.

Lisätietoja

https://www.korsholm.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vastaava hoitaja Diana Rosenlöf, puh 06 327 7560.

Korsholms kommun, Socialvårdstjänster, Äldreomsorg och hemservice
Osoite: Vanha Karperöntie 15 B, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!