Lähihoitaja

Peruspalveluprosessin Ikääntyneiden palveluiden kotihoidossa haetaan lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin jatkuvana hakuna.

Odotamme sinulta reipasta työotetta ja toimeen tarttuvaa asennetta! Kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ on vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005, 8§) mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Otamme keikkatyöhön myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita. Keikkalaiselta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelussuhteissa noudatamme koeaikaa, joka määräytyy palvelussuhteen keston perusteella.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat. Haku on avoinna 18.12.2020 klo 15:00 saakka.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat
https://www.kempele.fi/sosiaali-ja-terveys/ikaantyvien-palvelut.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja saat kotihoidon johtaja Raija Inkalalta puh. 050-3169 686. Hänen kanssaan voit myös sopia haastatteluajasta. Vasta haastattelun jälkeen voit päästä keikkalaiseksi.

Ikääntyvien palvelut
Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.