Lähihoitaja

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-28.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen sijoituspaikka on lyhytaikaishoitoyksikkö Wilhelmina.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa itsenäisistä kotikäynneistä. Kotona huolehdit omaishoidettavan kokonaisvaltaisesta hoidosta omaishoitajan vapaan ajan. Työ on osa-aikatyötä 19 h 7 min / viikko.

Wilhelmina on kotona asumista tukeva yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen lyhytaikaishoitoa, päivätoimintaa ja kotiin annettavaa palvelua. Kaikki Wilhleminan palveluita käyttävät vanhus- ja vammaispalveluiden asiakkaat ja palveluiden tavoite on tukea kotona asumista sekä asiakkaan hoitoon päivittäin osallistuvan omaisen tai läheisen jaksamista.

Sinulle tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa kaiken toiminnan keskiössä ovat meidän asukkaamme. Työtä tehdään asukaslähtöisesti ja päivittäisen toiminnan perustana on aina asukkaiden sen hetkiset tarpeet. Mielekäs arki niin asukkaille kuin hoitajille on työnteon lähtökohtana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä alan työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa ja ennen kaikkea halua luoda asukkaillemme mielekäs arki! Työ vaatii myös oman auton käyttöä.

Palkka on KVTES kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Koeaika on 4kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.1.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.


Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Roope Tyynelä puh. 040 141 6337, roope.tyynelä@porvoo.fi.

Vanhus- ja vammaispalvelut, lyhytaikaishoitoyksikkö Wilhelmina
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats