Lähihoitaja

Koivumäen asumispalveluita vahvistetaan kahdella vakituisella LÄHIHOITAJALLA. Hakua jatketaan yhden toimen osalta. Saapuneet hakemukset huomoidaan haussa. Koivumäen arvostava ja turvallinen ympäristö odottavat sinua. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja erinomaiset työkaverit. Koivumäessä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa työskentelee mm. fysioterapeutti, sairaanhoitaja ja virikeohjaaja. Kehitämme toimintaa yhdessä vanhuspalveluiden kokonaisuuden kanssa. Sinulle on tarjolla koulutusta ja mahdollisuuksia osallistua toiminnan kehittämiseen omia mielenkiinnon kohteita hyödyntäen. Työn on kolmivuorotyötä.

Koivumäki on 43 asukkaan ympärivuokautista hoitoa tarjoava palvelutalo Oitin keskustassa. Neljä paikkaa on varattu lyhytaikaishoidolle. Koivumäki muodostuu neljästä kotialueesta Riiakasta, Nappalasta, Kivikoulusta ja Koppelista.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme ammatillista otetta työhön, hyviä ryhmätyötaitoja ja asukaslähtöistä työskentelyä. Meille on turvallista tulla työhön olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Kati Kymäläinen 050 4640701 ja vanhuspalvelupäällikkö Sari Valaja-Jokinen 019-7586620, sähköpostilla etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi
Hakemukset 18.1.2021 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, Vanhuspalvelupäällikkö Sari Valaja-Jokinen, Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on yli 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.