Lähihoitaja

Haemme Kalannin palvelukeskukseen lähihoitajan sijaista ajalle 15.2. - 2.5.2021 jatkuen mahdollisesti kesän yli.

Kalannin palvelukeskus on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 22 asukaspaikkaa. Asukkaat tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Palvelukeskus tarjoaa myös tukipalveluja kotihoidon asiakkaille.

Kodinomaisuus on palvelukeskukselle tärkeää. Tavoitteena on, että palvelukeskus olisi asukkaalle koti, jossa hän pystyisi asumaan ja elämään vanhuusvuotensa arvokkaasti loppuun asti. Kalannin palvelukeskuksen toimintaa ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, sosiaalinen osallisuus ja yhteisöllisyys, kunnioitus ja tasa-arvoisuus sekä ammatillisuus.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Valitun tulee olla merkitty sosiaalihuollon ammattihenkilön Valviran rekisteriin.

Tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä pm oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään influenssakautena rokotuksen antamaa suojaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluyksikön esimies Laura Leppilahti, puh. 040 526 8415 ja sairaanhoitaja Miia Ketoniemi, puh. 050 376 3685
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Varaudu esittämään tutkinto- ja työtodistuksesi haastattelutilaisuudessa.

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhusten palvelut
Osoite: Halikontie 12, 23600 Kalanti

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.