LÄHIHOITAJAN SIJAISUUDET, KOTIHOITO
Olisitko sinä ensi kesänä osa ammattitaitoista tiimiämme?
Tästä voit hakea kesätöihin Hausjärven kotihoitoon! Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia sekä mielenkiintoinen ja itsenäinen tehtävä, jossa on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää osaamistaan.

Hausjärven kotihoidossa lähihoitajat työskentelevät osana moniammatillista tiimiä yhdessä sairaanhoitajien, lähihoitajien, kodinhoitajien, fysioterapeutin ja lääkärin kanssa. Käytössämme on Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta työt välittyvät työpuhelimeen. Kunta on jaettu kolmeen alueelliseen tiimiin, joissa kussakin työskentelee oma henkilöstönsä. Näin asiakkaat ja tehtävät on helpommin otettavissa haltuun. Kunta on laaja, joten tehtävän hoitaminen vaatii vähintään henkilöauton ajokorttia. Kotihoidolla on käytössään seitsemän autoa, mutta tarvittaessa oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset. Lääkeluvat eli LoVe olisi hyvä olla voimassa, mutta sekään ei ole este, koska meillä se on mahdollista suorittaa.

Kotihoidossa työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa, mutta halutessasi myös yövuorot ovat mahdollisia. Työn tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja hyvä arki. Tehtävät perustuvat asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Kilpailukykyisen peruspalkkamme 2266,31€/kk lisäksi maksamme kesälomakaudelta 1.5.-30.9.2021 rekrytointilisää 300€/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun (559/1994) lain 7 §:n mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Täytä hakemus tässä tai ole suoraan yhteydessä kotihoidon esimieheen Virve Saarelaiseen 019 758 6660 virve.saarelainen@hausjarvi.fi.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon vs. palveluesimies, Virve Saarelainen puh. 019 758 6660 virve.saarelainen@hausjarvi.fi

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on n. 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.

Suggested jobs