Lähihoitaja

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perusturvaosastolla, Haapaveden arviointi- ja kuntoutusyksikössä on haettavana 3 lähihoitajan sijaisuutta. Arviointiyksikkö on sosiaalihuoltolain alainen. Asiakkaat tulevat yksikköön lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon tai erikoissairaanhoidon yksiköistä jatkokuntoutumaan. Yksikössä voidaan myös hoitaa lupapaikkaisia saattohoitoja.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 3§ mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Myös riittävän määrän opintoja suorittaneet opiskelijat huomioidaan.

Toivomme hakijalta luovuutta, halua kehittää omaa hoitoyön osaamista sekä asiakaslähtöisyyttä. Hakijalle voimme tarjota moniammatillisen tiimin tuen, eläväisen ja rennon työyhteisön sekä kilpilukykyisen palkan.

Työaika on 38,25 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus perustuu virkaehtosopimukseen. Lääkehoitoon osallistuvilta edellytetään lääketentin ja näytön suorittamista. Koska hoidamme asiakkaita, joiden vastutuskyky on usein alentunut, edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa tai suoralla yhteydenotolla.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Soita ihmeessä!
Palveluesimies Satu Maaninka
044 7591 441
satu.maaninka@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, arviointi- ja kuntoutusyksikkö

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Arviointi-kuntoutusyksikkö on aloittanut toiminnan 4.1.21. Asiakaspaikkoja on 10. Hoidamme myös palliatiivisia- ja saattohoitoasiakkaita.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta.


Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Suggested jobs