Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalveluun lähihoitajan vakinaiseen toimeen vahvistamaan vanhusten palvelujen varahenkilöyksikköä 1.3.2021 alkaen.

Vanhusten palvelujen vastuualueeseen kuuluvat ikäihmisten arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan päivätoiminnassa, kotihoidossa, arviointi- ja kuntoutusyksikössä sekä asumispalveluissa. Varahenkilöyksikön työntekijän työ edellyttää liikkumista koko Laukaan kunnan alueella työvoimatarpeen mukaisesti, joten ajokortti ja oman auton käyttäminen on välttämätöntä.

Etsimme joukkoomme asiakaslähtöistä lähihoitajaa, jolla on positiivinen palveluasenne ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Työssä edellytetään asiakkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä muuttuvissa työtilanteissa, sekä halua oppia uusia asioita.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja hygieniapassi.

Työaikamuotona on jaksotyöaika, 38.25 h/vko. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, mutta kolmivuorotyökin on mahdollinen. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Kvtes mukaisesti.

Hakuaika 19.2.2021 klo 15.00 saakka. Hakuaikaa jatkettu 5.3.2021 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sähköpostilla palvelupäällikkö maarit.engelberg@laukaa.fi ja
vanhus- ja vammaispalvelun johtaja maarit.heikkinen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on moni-puoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.