Lähihoitaja

LÄHIHOITAJIA JA LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA KESÄSIJAISUUKSIIN KOTIHOITOON

Haluatko työskennellä itsenäisesti osana moniammatillista ja työhönsä sitoutunutta työyhteisöä, jossa sinulle tarjotaan hyvät työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työ on monipuolista ja asiakkaat mukavia. Palkkauksemme on kilpailukykyinen Pirkanmaan alueella.
Haemme kotihoitoon lähihoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita erimittaisiin vuosilomasijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2021 Kangasalan ja Pälkäneen alueille. Myös osa-aikaiset kesäsijaisuudet ovat mahdollisia.

Kangasalan kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Kaikessa toiminnassamme näkyvät kotihoitoomme laaditut arvot, kuten luottamuksellisuus ja rehellisyys, yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys, kuntouttava työ ja ammatillisuus, asiakkaan kunnioitus ja arvostus sekä yhteistyö ja vuorovaikutuksellisuus. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti katsotaan eduksi.

Hakemukset kesäsijaisuuksiin tulee jättää viimeistään 26.2.2021 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukset käsitellään heti ja palkkauspäätöksiä tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on aloitetut alan opinnot (suoritettuna 2/3) tai lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaikamuotona on jaksotyö, työ on kaksivuorotyötä.
Palvelukeskus Maijalassa tehdään kolmivuorotyötä.

Tutustu työnantajaan

Elina Lintunen, kotihoidon esimies p. 040 0946222
Raija Klasila, kotihoidon esimies p. 050 3152785
Anitta Peltonen, kotihoidon esimies p. 050 3803324
Marjukka Pelvola, kotihoidon esimies p. 050 3502893
Tiina Knuutinen, vt. kotihoidon esimies p. 040 8222287

Kangsaalan ja Pälkäneen kotihoitoalueet sekä Palvelukeskus Maijala
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats