Lähihoitaja

Perusturvakuntayhtymä Akselin(Masku, Mynämäki, Nousiainen) kotihoitoon ja kotikuntoutustiimiin haetaan lähihoitajia kesäsijaisuuksiin ajalle 17.5.-5.9.2021. Kotihoito toimii kahdella alueella, joista toinen kattaa Mynämäen kunnan alueen ja toinen Masku-Nousiaisten kunnat. Kotihoidon alaiseen toimintaan kuuluva kuntoutustiimi vuorostaan toimii koko Akselin alueella painottuen asiakkaan kuntouttavaan toimintaan esimerkiksi osastojakson jälkeen. Tarjoamme sijaisuuden yhtäjaksoisena(yli 3 kk), alle kolmen kuukauden sijaisuuteen on mahdollista päästä Sarastia-rekryn kautta.

Kotihoitotyö on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Työnkuva on monipuolinen ja lähihoitajana pystyt käyttämään osaamistasi laajasti tai jos kaipaat vielä kokemusta hoitoalalta, niin tulet oppimaan uutta. Työ edellyttää rohkeutta, reipasta asennetta sekä sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti ikääntyneistä henkilöistä, mutta joukkoon mahtuu toki muitakin asiakasryhmiä.

Hakijalta edellytämme oman auton käyttöä. Mikäli kiinnostuit kesäsijaisuuden tekemisestä, niin laita hakemusta tulemaan. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotikuntoutustiimi

Tutustu työnantajaan

Elina Salonen, kotihoidon vastaava sairaanhoitaja
p.044-4357 589
elina.salonen@soteakseli.fi
TAI
Hanna Laine, avopalveluiden päällikkö
p.044-4357 529
hanna.laine@soteakseli.fi

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Ikäihmisten palvelujen palvelulinja, Kotihoito I ja Kotihoito 2
Osoite: Ruutontie 2-4, 21250 Masku

https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito