Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Hei Sinä hoitotyön ammattilainen tai alaa opiskeleva! Tulee osaavaan joukkoomme Pöytyän kunnan ikäihmisten asumispalveluihin. Haemme hoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ja kesätöihin!

Pöytyällä on kolme asumispalveluyksikköä; Riihikoti Riihikoskella, Kotikarpalo Kyrössä ja Kartanokoti Yläneellä.

Lähihoitajan tehtävien kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys tai sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista annetun lain 272/2005 mukainen lähihoitajan kelpoisuus. Otamme huomioon myös lähihoitajaopiskelijat, joilla on riittävät opinnot suoritettuna. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin suorittamisesta sekä Loven suorittamista.

Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja lähihoitajana koet tärkeänä asiakkaan voimavaralähtöisen toimintakykyä ja arjen aktiivisuutta tukevan työotteen. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kuntoutuksesta. Edellytämme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.
Lähihoitajan työ on jaksotyötä. Rekrytoimme heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Tervetuloa töihin Pöytyälle!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Sanna Maanpää/ Riihikoti puh: 040- 8203169
Vastaava sairaanhoitaja Anne-Mari Lehti/ Kotikarpalo puh: 040- 4841728
Vastaava sairaanhoitaja Katri Keihäs / Kartanokoti ja kotihoito puh: 050- 3588417

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Turuntie 639, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb