Lähihoitaja

Haemme kuntamme ikäihmisten palveluihin kolmea uuttaa lähihoitajaa.

Ikäihmisten palvelut koostuvat avopalveluista, joihin kuuluvat kotipalvelu ja Ojusniityn palveluasumisen yksikkö, sekä tehostetusta palveluasumisesta, johon kuuluvat Palvelukeskus Marjapaikka ja uusi Ojustien tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössämme. Tehtävän hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmässä ja sopeutumista vaihteleviin tilanteisiin ja erilaisiin työympäristöihin. Odotamme, että olet olet innostunut kehittämään työtäsi ja olet valmis työskentelemään kolmivuorotyössä kaikissa ikäihmisten yksiköissämme ja kaksi- ja kolmivuorotyössä ikäihmisten ja lapsiperheiden kotipalvelussa. Työnkuvaa voidaan tarkentaa ja täydentää tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään ammattirekisteriin, B-ajokorttia ja tartuntatautilain 48 § mukaista rokostussuojaa. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelyä varten lain 504/2002 mukainen rekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Lähetä hakemuksesi meille sähköisesti 16.4.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV, oleelliset työtodistukset ja kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä haastateltaviin. Haastattelut tehdään joko paikan päällä (voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden) tai etäyhteydellä myöhemmin sovittavana ajankohtana.


Lisätietoja

http://www.muonio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja toimesta antaa
vanhustyön ohjaaja Pirkko Kuru puh. 040 724 4025, pirkko.kuru(at)muonio.fi

Muonion kunta, sosiaalitoimi
Osoite: Pirkantie / Ojustie, 99300 Muonio

Sosiaalitoimen palveluiden tavoitteena on edistää ja ylläpitää yksilön, perheen ja yhteisön sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä. Sosiaalitoimen palveluihin kuuluvat mm. sosiaalityö, lasten ja perheiden palvelut ja vammaisten ja vanhusten palvelut.

Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Sosiaalihuollon toimeenpanosta vastaa sosiaalilautakunta. Sosiaalitoimen hallinnossa työskentelevät sosiaalijohtaja ja toimistosihteeri. Kunnan hallinnossa terveyspalvelut kuuluvat sosiaalitoimeen. Perusterveydenhuollon palveluista vastaa Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Muonio sijaitsee länsirajalla Muonionjoen varrella Tunturi-Lapissa ja sen 2 300 asukasta ovat tutkitusti onnellisia ja terveitä. Lumi, pakkanen ja revontulet tarjoavat upeat puitteet, ja vireä kunta katsoo tulevaisuuteen olemalla vahvasti mukana mm. kylmäteknologiaan sekä arktiseen testaukseen liittyvissä mahdollisuuksissa. Aluetta leimaa vahvasti luonto ja vuodenaikojen vaihtelu. Luonto on läsnä kaikkialla täällä Muoniossa ja luontomatkailu onkin alueen tärkeä elinkeino. Kauniit maisemat, hohtavat puhtaat hanget ja ainutlaatuinen hiljaisuus houkuttelevat matkailijoita kaikkialta maailmasta.

Suggested jobs