Lähihoitaja

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kahta lähihoitajan sijaista varahenkilöstöön, Näsin kuntoutuskeskukseen ajalle 31.5.-31.12.2021.

Näsin kuntoutuskeskuksen osastoilla toteutamme tiimityötä kuntouttavalla työotteella. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja asiakkaan hyvä, mielekäs hoito ja kuntoutus on työnteon lähtökohtana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa. Molempien kotimaisten kielten osaaminen, LOVe-koulutus sekä alan työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kolme kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 24.5.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuntoutusosastot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Savolainen puh. 040 515 5401, paivi.savolainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Näsin kuntoutuskeskus

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Askolinintie 1 G, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs