Lähihoitaja - Petäjäveden kunta

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle kotihoidon tiimiin!

Haemme Petäjäveden kunnan kotihoitoon ammattitaitoista ja monipuolisesta työstä kiinnostunutta lähihoitajaa.

Moniammatillinen tiimimme etsii täydennystä asiakastyötä sydämellään tekevästä, omasta työstään ja hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta hoitoalan ammattilaisista. Odotamme positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta sekä aitoa valmiutta toimia osana tiimiä ja asiakkaiden arkea.
Toteutamme voimavaralähtöistä kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
Toivomme uudelta tiimimme jäseneltä suoritettuja lääketenttejä LOVE/LOP/PKV. Nämä vodaan suorittaa myös työn ohessa. Työ on pääosin kolmivuorotyötä.
Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@petajavesi.fi viimeistään 8.8.2021.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Saila Itkonen
saila.itkonen@petajavesi.fi
p. 040-5679038

Lisätietoja

Petäjäveden kunta

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Työnantajan tukee työhyvinvointia vuosittain mm. hyvinvointiseteleillä ja kehittämisiltapäiviä järjestäen.


Osoite: Teollisuustie 1, 41900 Petäjävesi
Petäjäveden kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb