Lähihoitaja

Rovaniemen kaupungin Ikäihmisten palvelualueella
on haettavana

kolme lähihoitajan toimea
tämänhetkisenä sijoituspaikkana kotiin annettavat palvelut.

Kotihoito toimii ikäihmisten palvelualueella ja järjestää palvelutarpeen arvioinnin perusteella kotihoitoa sekä kotisairaanhoitoa erilaisissa elämäntilanteissa oleville ikäihmisille heidän kotiinsa. Kotihoidon toiminta on ohjaamista, opastamista, auttamista sekä arjen toiminnoissa tukemista ja moniammatillista yhteistyötä. Kotihoito vastaa asiakkaiden hoidon toteuttamisesta yhdessä muun tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan tutkinto.

Haemme lähihoitajan tehtävään osaavaa, innovatiivista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja työhön sitoutunutta työntekijää. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, kartuttaa osaamista ja työkokemusta ikäihmisten palvelualueella. Työ on kaksivuorotyötä ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus on KVTES: n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 15.00.

Jos ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Asiakirjoja vastaanotetaan Osviitassa arkipäivisin ma - pe klo 9 - 15. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 10.5.2021 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaavat Jaana Pätsi, puh. 040 6697632 ja Heli Ahola puh 040 5695764 sekä palveluesimies Anneli Ylitalo, puh. 0405347691, sähköposti etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten palvelualue, kotiin annettavat palvelut

Rovaniemen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimintaa ovat avovastaanotto, asumispalvelujen erityispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, palveluohjaus ja Ikäosaamiskeskus, työikäisten ja lapsiperheiden palvelut, sairaalapalvelut, sosiaalisen, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1000 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.


Osoite: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi

Suggested jobs