lähihoitaja - Naantalin kaupunki

Naantalin terveyskeskusosastolle haetaan lähihoitajan kesäsijaisia.
Osasto on 36 paikkainen. Potilaina on mm. leikkauksesta toipuvia kuntoutuspotilaita, vanhuksia, jotka tarvitsevat apua ja tukea kaikissa perustoiminnoissa, saattohoitopotilaita ja erilaisista sairauksista toipuvia sekä akuuttihoitopotilaita. Osastolla toteutetaan kuntouttavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa hoitotyötä.
Sijaisuuteen valittavilta edellytetään lähihoitajan kolutusta ja kokemus osastotyöstä katsotaan eduksi. Työ on kaksivuorotyötä.
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sirpa Martelius-Mäki, p. 0504141198, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Terveyskeskusosasto

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb