Lähihoitaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnan kehitysvammapalvelujen asumispalveluyksikkö Taitokoti hakee hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Taitokoti on kehitysvammaisille suunnattu asumisyksikkö, jossa asuu 18 henkilöä. Taitokoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista asumispalvelua, joten työ on 3-vuorotyötä. Hoitajan työssä korostuvat kuntouttava ja ohjauksellinen työote, työtehtäviisi kuuluvat myös perushoidolliset työtehtävät.

Sinulta toivomme positiivista asennetta, aloitteellisuutta sekä yhteistyökykyä. Toivomme myös, että sinulla on voimassa olevat lääkelupa LOVE, EA 1 ja hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja). Tarkistamme tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki/Suosikki). Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Noudatamme työsuhdetta täytettäessä kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2149,44 euroa. Rekrytointikorvauksena maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle työntekijälle kertakorvauksena 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkasta, kun työsuhde on kestänyt yhden vuoden.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taitokodin vastaava ohjaaja Tuula Jussilainen 050 544 0291 (lomalla 7.6.2021-4.7.2021).

Lisätietoja

Pöytyän kunta, Perusturva

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Koskitie 6, 21870 Riihikoski
Pöytyän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb