Lähihoitaja - Lapin sairaanhoitopiiri

Lapin sairaanhoitopiirin Muonio-Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 6.8.2021 klo 15.00 mennessä

LÄHIHOITAJIEN sijaisuuksia

Tehtävät sijoittuvat Muonion vuodeosastolle.

Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja voivat olla kestoltaan eripituisia eli ns. keikkavuoroja tai useamman kuukauden sijaisuuksia.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtäviä voivat hakea myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat sekä sairaanhoitajaopiskelijat. Hakijan on oltava 18 vuotta täyttänyt ennen töiden aloitusta.

Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valittujen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, opintorekisteriote, työ- ja harjoittelutodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Pirjo Ivanoff, 040 573 9835. Arkisin klo 9-14. Sähköpostitse pirjo.ivanoff@lshp.fi.


Rovaniemellä 11.6.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pirjo Ivanoff, 040 573 9835. Arkisin klo 9-14. Sähköpostitse pirjo.ivanoff@lshp.fi.

Lisätietoja

Muonion - Enontekiön perusterveydenhuolto

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 99300 Muonio

Rekommenderade jobb