Haemme kehittämisintoiseen, positiiviseen sekä yhteisölliseen joukkoomme kahta uutta kotihoidon lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Olisitko sinä toinen heistä?

Janakkalan kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Asiakastyön tiimejä on yhteensä viisi, jonka lisäksi omat tiiminsä ovat myös yöhoidolla, toiminnanohjauksella sekä hallinnolla.

Meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista. Käytössäsi on muun muassa laaja työterveyshuolto sekä kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi meillä on käytössä Eazybreak-liikuntaseteli.

Työhösi kuuluu vastuullinen toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä hoitotyö sekä sen kehittäminen. Haluamme kohdata asiakkaat yksilöllisesti, arvostaen sekä asiakkaan etua ajatellen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten kotihoitotyöstä, tiimityöstä sekä käyttämistämme arviointi- ja tietojärjestelmistä (Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä, Lifecare-asiakastietojärjestelmä, RAI -toimintakyvyn arviointiohjelma).

Huolehdimme kattavasta ja laajasta perehdytyksestä perehdytysjaksolla sekä mentorointiohjelmalla. Arjen työssä saat tukea kollegoiltasi, tiimin sairaanhoitajalta, kahdelta palveluvastaavalta sekä palvelupäälliköltä. Meillä on käytössä sähköinen työvuorosuunnittelu. Pidämme huolta osaamisestasi tarjoamalla täydennyskoulutusta osaamistarpeittesi mukaan.
Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti 2229,14 €/kk. Lisäksi maksamme rekrytointilisää viiden kuukauden ajalta.Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelusuunnittelija/palveluvastaava Johanna Heino, (03) 680 1832, johanna.heino@janakkala.fi
palveluvastaava Sari Airio, (03) 6801992, sari.airio@janakkala.fi
vs. palvelupäällikkö Pirjo Raunio, (03) 680 1351, pirjo.raunio@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb