Haemme

LÄHIHOITAJAA LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUUN

Etsimme lähihoitajaa lapsiperheiden kotipalvelun työntekijän sijaisuuteen ajalle 9.8.2021-31.5.2022.

Kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista perheiden kotiin annettavaa konkreettista apua lapsiperheiden arkeen. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välillä. Työaika on liukuva. Palvelun piiriin ohjaudutaan palveluohjaajien tai sosiaalityöntekijöiden tekemän palvelutarpeen arvioinnin kautta. Kotipalvelun työntekijä kuuluu perhesosiaalityön tiimiin ja työskentelee osana perhekeskuksen monialaista ja moniammatillista verkostoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, säännöllisen työnohjauksen, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Lähihoitajan toimen sijaisuus on haettavana 1.7.2021 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (2257,70 eur/kk).
Hakijan on ennen valintaansa esitettävä rikosrekisteriote.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/15 § 8) mukaista soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkintoa, hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan. Edellytämme myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa 12.7.2021 alkaen palveluohjaaja Hanna Marttila p. 03 680 1842, hanna.marttila@janakkala.fi ja 19.7.2021 alkaen sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 050 551 0978, sanna.kortesoja@janakkala.fi.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Perhepalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb