Lähihoitaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme kolmea lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Kurjenmäkikoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tai muu soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja Valvira-rekisteröintiä.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Toimet täytetään 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan ja toimien täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimiin valittujen on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.
Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 15.00.


Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Kurjenmäkikoti, Henna-Riikka Tomperi p. 050 572 8811 ma-to klo 10-14

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturvapalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 12A, 39100 Hämeenkyrö

Rekommenderade jobb