test
Lähihoitaja - Hausjärven kunta

LÄHIHOITAJA toinen sijaisuus meni mutta vielä on yksi jäljellä. Meillä kotihoidossa on tarjolla pitkä sijaisuus. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Tule kanssamme toteuttamaan ja kehittämään asiakaslähtöistä ja toimintakykyä ylläpitävää kotihoitoa. Toimimme moniammatillisissa tiimeissä yhdessä sairaanhoitajien, fysioterapeutin, lääkärin ja palveluohjauksen kanssa.

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme. Tarjoamme käyttöösi Hilkka-mobiilin. Työ on 2-vuorotyötä, jossa on mahdollisuus tehdä myös yövuoroja.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Mikäli kiinnostuit paikasta niin ole suoraan yhteydessä Leenaan tai Leaan.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelusesimies Leena Ollila puh. 019 758 6660, leena.ollila@hausjarvi.fi, vs. kotihoidon palveluesimies Lea Niemi puh. 019 758 6660 lea.niemi@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on n. 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Rekommenderade jobb