test
Lähihoitaja - Inarin kunta

Inarin kunnassa on haettavana 7.12.2021 klo 15.00 mennessä

Lähihoitajan toimi Etelä-Inarin kotihoidossa

Työaikamuotona on yleistyöaika ja päivittäinen työaika sijoittuu klo 7 - 21 välille. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Toimi täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Inarin kunta on savuton työyhteisö.

Tehtäväkohtainen palkka on 2218,70 euroa/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja Inari-lisä 3 %. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake), sekä Tartuntatautilain mukainen todistus soveltuvuudesta.

Lisätietoja antavat vs. vastaava palveluohjaaja Riitta Sipola-Kellokumpu, puh. 040 779 2861 ja avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse: Inarin kunta/sosiaali- ja terveysosasto. Avohoidon johtaja Mirja Laiti. Piiskuntie 2. 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: hakemus toimeen.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset, joihin hakija haluaa vedota, tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan Inarin kunnan kotisivuilla www.inari.fi.

Ivalossa 22.11.2021 Avohoidon johtaja

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vs. vastaava palveluohjaaja Riitta Sipola-Kellokumpu, puh. 040 779 2861 ja avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@inari.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.

Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.


Osoite: Sairaalantie 15, 99800 Ivalo
Inarin kunta - Rökfri arbetsplats Inarin kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb