test
lähihoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme lähihoitajien lyhytaikaisia keikkasijaisia Uudenkaupungin ikäihmisten asumispalveluihin, Merituulikotiin ja Kalannin Palvelukeskukseen.

Merituulikoti ja Kalannin Palvelukeskus ovat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarjoavia tehostetun palveluasumisen yksiköitä ikääntyneille. Merituulikodissa on kaksi asumisyksikköä, Valkama ja Suvanto, joissa molemmissa on 12 asukaspaikkaa. Merituulikoti sijaitsee Uudenkaupungin keskustan tuntumassa. Kalannin Palvelukeskuksessa on 22 asukaspaikkaa ja se sijaitsee Kalannin keskustassa.

Erityisesti meillä on tarvetta keikkasijaisille äkillisten poissaolojen varalle. Mikäli olet kiinnostunut liittymään sijaisrinkiimme, otathan rohkeasti yhteyttä yksiköidemme esimiehiin:
Merituulikoti, Tanja Vuorela 050 564 1183
Kalannin Palvelukeskus, Anu Saari 040 526 8415

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa, mutta huomioimme myös hoitoalan opiskelijat. Opiskelijana valmistauduthan esittämään opintorekisteriotteen.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merituulikoti, Tanja Vuorela 050 564 1183
Kalannin Palvelukeskus, Anu Saari 040 526 8415
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Sairaalakatu 6 / Halikontie 12 B, 23500 Uusikaupunki

Rekommenderade jobb