test

Lähihoitaja (4), Pohjolan palvelukoti

Hakuaika päättyy  24.2.2023 23:59

Lähihoitajan vakituiset toimet (4) Pohjolan palvelukodissa.

Pohjolan palvelukoti Tampereen keskustan tuntumassa mahtavine asiakkaineen ja henkilökuntineen odottaa työtoverikseen juuri sinua, hoitoalan ammattilainen. Luvassa on vakituinen työsuhde ja sen mukanaan tuoma turvallisuus ja henkilökuntaedut. Tule tekemään Pohjolan palvelukodista entistäkin parempi!

Ympärivuorokautista hoitoa tarjoavassa palvelukoti Pohjolassa Tampereella on nyt tarjolla neljä (4) vakituista lähihoitajan tointa ryhmäkodeissa 1A ja 1B.

Tehtäviisi kuuluvat perushoito ja lääkehoito sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät, voit toteuttaa omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi laaja-alaisesti ja innovatiivisesti.

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä, mutta se ei ole edellytys työssä onnistumiseen.

Edellytämme Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU1) hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Arvostamme positiivista asennetta ja halua kehittää toimintaa. Lisäksi arvostamme halua ottaa omat vahvuudet laaja-alaisesti käyttöön ja täten luoda asiakkaillemme mielekäs arki, joka edistää kaikkien hyvinvointia. Tässä sinulla on tukena myös moniammatillinen työyhteisö, jossa on hyvä, työtovereita arvostava ilmapiiri.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Noudatettava työehtosopimus on SOTE-sopimus. Työaika on kokoaikatyö ja 3-vuorotyö sisältäen viikonloppuja. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan ja tehtävässä on 6 kk koeaika. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, mikä mahdollista sen, että voit suunnitella oma arkeasi vaikuttamalla tuleviin työvuoroihisi.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoa tehtävästä antavat vastaava sairaanhoitaja Mervi Falkenberg, puh. 040 173 08431 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen 040 801 6315 (klo 8-16). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 24.02.2023. Tartu tilaisuuteen! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Mervi Falkenberg, puh. 040 173 08431 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen 040 801 6315 (klo 8-16). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan