Skip to main content
test
Lähihoitaja - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Lähihoitajia sijaisuuksiin Kessoten kotihoitojen alueilla (Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki ja Nakkila)

Lähihoitajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidon toteutuksesta, suunnittelusta sekä arvioinnista yhdessä kotihoitotiiminsä kanssa. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme on mm. toiminnanohjausjärjestelmä. Aiempi työkokemus ikäihmisten palveluissa katsotaan eduksi.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Tehtävän hoito edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Edellytämme voimassa olevaa LOVE-lääkehoitolupaa. Eduksi katsotaan myös suoritettu hygieniapassi. Edellytämme, että tartuntalain 48 § mukaiset rokotukset ovat voimassa. Työssä toimitaan asiakkaiden kodeissa kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tarvitset B-ajokorttia sekä omaa autoa. Pegasos-ohjelman tuntemus on eduksi.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, Eurajoella kolmivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Otathan yhteyttä alueen kotihoitojen esihenkilöihin mahdollisimman pian, jotta voimme palkata työntekijöitä heti sopivien löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Katri Einmaa p. 044 431 2741, Eurajoki
Kotihoidon esihenkilö Sanna Kotiranta p. 044 432 5255, Harjavalta
Kotihoidon esihenkilö Kaarina Kivenmaa, p. 040 488 6229, Kokemäki
Kotihoidon esihenkilö Tarja Kuvaja, p. 044 747 5855, Nakkila
Avopalvelupäällikkö Kirsi-Marja Polo, p. 0404886296
etunimi.sukunimi@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Kotipalvelu

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella on uudistettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut.


Osoite: Myllykatu 10, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb