test

Hulvelan seniorikortteli on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen 92 asuntoa sekä tehostettu palveluasuminen 74 paikkaa.
Hulvelan seniorikorttelin tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan.
Kanervakodissa asukkaat ovat paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevia ikäihmisiä ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan ilman apua. Asukkaita Kanervakodissa on tällä hetkellä 22 ja henkilökunnassa noudatetaan Vanhuspalvelulain edellyttämään hoitajamitoitusta.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan lähihoitajan perustutkinto tai aikaisempi vastaava pätevyys.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja vaaditaan.
Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Raision kaupunki järjestää henkilökunnalle koulutuksia keskitetysti sekä kannustaa omaehtoiseen opiskeluun. Lisäksi kaupungissa toimii virkistystoimikunta, joka järestää koko henkilöstölle erilaista liikunnallista toimintaa sekä retkiä ja tapahtumia. Uintikeskus Ulpukassa on mahdollisuus käydä uimassa vähintään kerran viikossa ilmaiseksi.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oh Satu Jätinvuori p. 044 7971 262 tai satu.jatinvuori@raisio.fi
Aoh Mari Järvinen p. 044 7971 153 tai mari.jarvinen@raisio.fi

Lisätietoja

Hulvelan seniorikortteli, Kanervakoti

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Hulvelankatu 20B, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb