test
Lähihoitaja - Seinäjoen kaupunki

Kytösavun asumisyksikössä on haettavana lähihoitajan sijaisuus ajalle 16.3.2022-25.1.2023. Kytösavun asumisyksikkö tuottaa tehostettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Asiakaspaikkoja on 14 ja yksi asunto on tilapäiseen käyttöön. Työ on 3-vuorotyötä (aamua, iltaa, yövuoroa).

Lähihoitajan työhön kuuluu asumisyksikön asukkaiden arjen ohjaus, hoito ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa sekä itsenäisessä elämässä. Työssä on tärkeää myös asukkaiden läheisten ja verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Olet meidän tiimiimme kuuluva henkilö, jos sinulla on kehitysvamma-alan tuntemusta, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä organisointikykyä.

Pätevyysvaatimuksena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lääkehoidon lupien tulee olla suoritettuina ennen sijaisuuden alkamista. Koeaika 6 kk.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/vammaispalvelut/asuminen-ja-asumisen-tukipalvelut/asumisyksikot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kytösavun asumisyksikön vastaava ohjaaja Miia Surma-aho, p. 040 774 8324, sähköposti: miia.surma-aho@seinajoki.fi
Vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 06 4162157, sähköposti: kristiina.keppo@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaispalvelut, Kytösavu

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Kytöpolku 1, 60320 Seinäjoki

Rekommenderade jobb